icoon pijl links
Homepage

Over Labor Vincit

Met veel passie voor licht en beleving in en rondom huis maken onze lichtadviseurs perfecte lichtcombinaties. Met merken als Catellani & Smith, Aldo Bernardi, Aqua Creations, Roger Pradier en Royal Botania, staat kwaliteit en luxe centraal.

Labor Vincit verlichting showroom
Labor Vincit verlichting showroom

Sfeer in uw droomhuis of tuin

Wij houden van persoonlijk contact en staan klaar om aan de hand van uw wensen de mooiste interieurs en exterieurs te creëren. Verlichting dient als basis voor de sfeer in uw droomhuis of tuin. 

Maak kenis met onze lichtadviseurs...

Wim van Wely
Nicole Jansen

Onze partners

Logo Palletwood Interiors
Logo Vondom Palletwood Interiors
Logo Ontwerpers Makers van goede huize
Logo Linnen gordijnen
Labor Vincit showroom

Dé totaaloplossing voor uw droomhuis

Een plek waar alle woondisciplines samenkomen? Dan bent u bij Spinveld 22a in Breda aan het juiste adres. Zodra u ons terrein op komt rijden komen sfeervolle wooncollecties u tegemoet, van exclusieve binnen- en buitenverlichting, unieke boomstamtafels tot stijlvolle banken, van prachtige linnen gordijnen tot strakke jaloezieën en van luxueuze loungesets tot design plantenbakken.

Wij begrijpen dat het kiezen van een passend interieur of exterieur niet altijd even makkelijk is. Onze sfeermakers helpen u dan ook graag met het samenstellen van een kleurenpallet, materialen, meubelstukken, raambekleding en met het opstellen van een doordacht lichtplan.

Uw woning verbouwen? In samenwerking met Ontwerpers en Makers Van Goeden Huize, ontwerpen en maken wij uw nieuwe droomhuis volledig naar uw wensen. Na het technische tekenwerk verwerken wij direct een passend licht- en interieurplan in het ontwerp. In samenwerking met PW Interiors, Vondom-x-PW, Linnengordijnen en Ontwerpers en Makers Van Goeden Huize creëert Labor Vincit verbluffende interieurs en exterieurs.

Ervaar de
sfeer
zelf
in
onze
showroom.
Contact
icoon pijl rechts