Zoeken
 
 
 

NJOJ

NJOJ Dutch Design is nieuw en 100% Nederlands. NJOJ houdt van de kracht van eenvoud. Van stoere ontwerpen die tegelijkertijd verrassend functioneel zijn. Daardoor is NJOJ Dutch Design zoveel meer dan zomaar een tafel of een buitenlamp.

De productie van NJOJ Dutch Design vindt plaats  in het Brabantse Vught. Alle artikelen zijn gemaakt van duurzame materialen. NJOJ geloven namelijk niet in het goedkoopste. NJOJ geloven in het beste. Ook als het gaat om: aandacht voor het milieu, de samenwerking met partners en verder denken dan vandaag of morgen.

Het bijzondere aan de buitenverlichting van het merk NJOJ is niet alleen het minimalistische design, maar ook het mooie en fraaie materiaalgebruik en de perfect afwerking. Met een sfeervol licht maakt de buitenverlichting van NJOJ uw tuin nog specialer!

Omdat NJOJ buitenverlichting in eigen beheer produceert kunnen de lampen naar wens worden uitgevoerd. Naast de 5 standaardkleuren, zelfs in duizenden andere tinten naar keuze. Door de toepassing van aluminium, watergedragen lakken en ledverlichting is alle NJOJ verlichting bovendien een milieubewuste keuze. Het energieverbruik is slechts 15% van een normale lamp. Tot slot heeft de ledverlichting een verwachte levensduur tot 50.000 uur. Genoeg voor duizenden mooie avonden.

 

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | NJOJ
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer