Zoeken
 
 
 

Nieuw in collectie : Frezoli Bizz hanglamp aan 2 kettingen

Nieuw: In de collectie is van de serie Frezolie het model Bizz hanglamp aan 2 kettingen. Deze lamp is gemaakt van gegoten aluminium, 150 cm lang, 36 cm breed en 22 cm hoog, inclusief kettingen van 175 cm met een totaal gewicht van 32 kg. Een prachtige robuuste lamp voor bijvoorbeeld boven u eetkamertafel of werktafel.

Frezoli industriële verlichting  Voordat de TL verlichting massaal zijn intrede deed, werden industriehallen, pakhuizen en werkplaatsen vaak verlicht door zware oude fabriekslampen, hangend aan kettingen of dikke staaldraden.

In de jaren 80 werden steeds meer industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamers met hoge ramen, steunbalken van hout of staal en betonnen of houten vloeren. De originele oude industrielampen bleven vaak in gebruik om de sfeer van het pand intact te laten.

Deze loft-style is zo succesvol dat de laatste jaren ook veel nieuwbouw- en renovatieprojecten in deze stijl ontworpen worden.

De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden. Deze collectie omvat ook vloerlampen, wandlampen en diverse plafond lampen. Allemaal te bezichtigen in onze showroom en vaak uit voorraad leverbaar! LABOR VINCIT binnen- & buitenverlichting

 

 

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Nieuwsberichtenarchief | Nieuw in collectie : Frezoli Bizz hanglamp aan 2 kettingen
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer