Zoeken
 
 
 

MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

Zoals u wellicht weet heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen getroffen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

Horeca, scholen en bioscopen zijn momenteel gesloten maar wij als retailers mogen onze deuren nog wel open houden. Ondanks het feit dat er geen restricties zijn vanuit de overheid willen wij vanuit Labor Vincit een aantal maatregelen treffen voor de veiligheid van onze klanten en ons zelf :

1) Onze openingstijden zijn aangepast : op woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij alleen geopend op afspraak. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Let wel : mocht het op zaterdag te druk zijn in de showroom dan kunnen wij u vragen op een ander tijdstip terug te komen.

2) Handen desinfecteren bij binnenkomst en de door het RIVM geadviseerde afstand houden van onze medewerkers, onze collega ondernemers en andere klanten in de showroom.

3) Richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd met betrekking tot de hygiëne in onze showroom. 

4) Mocht u produkten willen bestellen of liggen er bestellingen voor u klaar maar wilt u daarvoor liever niet langskomen ; neem dan contact met ons op zodat wij uw bestelling kunnen verwerken of deze kunnen bezorgen. U kunt ons daartoe telefonisch bereiken op 076-5204009/b.g.g. 06-55770424 of stuur een email naar info@laborvincit.nl 

Met deze maatregelen hopen wij onze klanten zolang mogelijk op een verantwoordelijke manier te kunnen verwelkomen in onze showroom. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen !

Team Labor Vincit 

 

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Nieuwsberichtenarchief | MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer