Zoeken
 
 
 

Nieuwsberichtenarchief

 • MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

  Zoals u wellicht weet heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen getroffen omtrent het bestrijden van het Coronavirus.

  Horeca, scholen en bioscopen zijn momenteel gesloten maar wij als retailers mogen onze deuren nog wel open houden. Ondanks het feit dat er geen restricties zijn vanuit de overheid willen wij vanuit Labor Vincit een aantal maatregelen treffen voor de veiligheid van onze klanten en ons zelf :

 • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega ondernemer werkend in de woon/tuin gerelateerde branche in het midden- hoogsegment. Bijvoorbeeld (tuin)meubels, sauna's, spa's, badkamers, keukens o.i.d.

 • Nieuw in ons assortiment de Classic LEDlamp

  Nieuw in ons assortiment de Classic LEDlamp, de uitstraling van de heldere gloeilamp , maar dan voorzien van LED technologie, lage energie kosten, 1,5 Watt en zeer lange levensduur, 30.000 uur werkelijk schitterend!
  Uitvoorraad leverbaar in diverse modellen, waaronder het Edisonmodel, prijs v.a. 19,95 incl. BTW.

 • Nieuw in collectie : Frezoli Bizz hanglamp aan 2 kettingen

  Nieuw: In de collectie is van de serie Frezolie het model Bizz hanglamp aan 2 kettingen. Deze lamp is gemaakt van gegoten aluminium, 150 cm lang, 36 cm breed en 22 cm hoog, inclusief kettingen van 175 cm met een totaal gewicht van 32 kg. Een prachtige robuuste lamp voor bijvoorbeeld boven u eetkamertafel of werktafel.

  Frezoli industriële verlichting  Voordat de TL verlichting massaal zijn intrede deed, werden industriehallen, pakhuizen en werkplaatsen vaak verlicht door zware oude fabriekslampen, hangend aan kettingen of dikke staaldraden.

  In de jaren 80 werden steeds meer industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamers met hoge ramen, steunbalken van hout of staal en betonnen of houten vloeren. De originele oude industrielampen bleven vaak in gebruik om de sfeer van het pand intact te laten.

  Deze loft-style is zo succesvol dat de laatste jaren ook veel nieuwbouw- en renovatieprojecten in deze stijl ontworpen worden.

  De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden. Deze collectie omvat ook vloerlampen, wandlampen en diverse plafond lampen. Allemaal te bezichtigen in onze showroom en vaak uit voorraad leverbaar! LABOR VINCIT binnen- & buitenverlichting

   

   

 •  

  Event 'Stijlvol Buiten & Binnen in Italiaanse sfeer'

  Op 20 en 21 april van 10.00 tot 18.00 uur vindt op het Spinveld 22a het event 'Stijlvol Buiten & Binnen in Italiaanse sfeer' plaats. Laat u, als liefhebber van kwaliteit en stijl, inspireren op het gebied van; Italiaanse binnen-& buitenverlichting, tuin-& serremeubelen, Italiaanse delicatessen, bloemwerk, houtenvloeren, zonwering, Italiaanse wijn, tuinadvies, zwembaden, sauna's, tuinaanleg, scooters, Italiaanse auto's, kunst, interieuradvies, Italiaanse schoenen en nog veel meer...

  U bent van harte welkom!

 • Labor Vincit introduceert Moonlight serie van Aldo Bernardi

  NIEUW Onlangs heeft Labor Vincit de Moonlight serie van Aldo Bernardi opgenomen in haar assortiment. Aldo Bernardi biedt een ruime keuze in sfeervolle en stijlvolle verlichting met nieuw in het assortiment het model Moonlight. Het model : Moonlight is leverbaar in een doorsnede van 50 cm, 72 cm en 90 cm. De binnenkant is voorzien van bladgoud, -zilver of -brons, dat een prachtig licht effect geeft. 

  SHOWROOM Wilt u de Moonlight serie in het echt bewonderen of wilt u graag persoonlijk advies dan bent u in onze showroom Spinveld 22a in Breda van harte welkom. Onze showroom is open op donderdag, vrijdag en zaterdag of op afspraak.

   

   

 • Collectie Roger Pradier uitgebreid

  LABOR VINCIT voert al jaren de buitenverlichting van het top merk Roger Pradier. Sinds kort ontvangen wij de verlichting van Roger Pradier rechtstreeks van de fabriek uit Frankrijk. Mede daardoor hebben wij onze collectie enorm uitgebreid, onder andere met wat eigentijdse modellen uit de collectie Roger Pradier Design.

  U bent van harte welkom in onze showroom voor een kennismaking met de verlichting van Roger Pradier op donderdag, vrijdag en zaterdag (overige dagen op afspraak). Voor een eerste indruk van de verlichting van Roger Pradier verwijzen wij u graag naar de rubrieken Roger Pradier en Roger Pradier Design op onze website.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Nieuwsberichtenarchief
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer