Zoeken
 
 
 

Klassieke straatlantaarn

Op zoek naar een klassieke straatlantaarn die uw woning een authentieke uitstraling geeft? Bekijk dan het assortiment klassieke straatlantaarns van Labor Vincit. Als verlichtingsspecialist kunnen wij u een ruim aanbod aan stijlvolle binnen- en buitenverlichting aanbieden, uiteraard met een vakkundig advies op maat.

Zo kunt u bij Labor Vincit terecht voor een totaal verlichtingsplan voor uw woning. Onze experts op het gebied van verlichting kunnen u hierbij voorzien van maatwerk advies en adviseren welke verlichting het optimale resultaat geeft in uw woning. Wij kunnen u dus niet alleen uitstekend adviseren in uw zoektocht naar dé klassieke straatlantaarn, maar ook de volledige verlichting in huis onder handen nemen.

Breng het verleden tot leven met een klassieke straatlantaarn

De klassieke lantaarns combineren de prachtige uitstraling van vroeger met moderne technologie. Hierdoor hebben de lampen een lange levensduur en weet u zeker dat u een stuk kwaliteit in huis haalt. Deze hoogwaardige kwaliteit is dan ook iets dat consistent terug te vinden is in alle verlichting van Labor Vincit.

In ons assortiment vindt u klassieke straatlantaarns van kwaliteitsmerken zoals Windsor, De Nood en Roger Pradier. Zo heeft u de keuze uit verschillende modellen klassieke straatlantaarns, waarbij kwaliteit en een fraaie klassieke uitstraling hand-in-hand gaan.

Kom onze collectie klassieke straatlantaarns bekijken in onze showroom van 1000m2 in Breda. U zult versteld staan van de mogelijkheden en ongetwijfeld inspiratie vinden in uw zoektocht naar dé perfecte lantaarn voor uw woning.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Klassieke straatlantaarn
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer