Zoeken
 
 
 

Klassieke buitenverlichting bij Labor Vincit

Niets fleurt uw tuin zo op als fraaie klassieke buitenverlichting. Met deze klassieke lampen verfraait u niet alleen uw woning of tuin, ook laat u licht schijnen op de plekken die u wilt. Of u nu kiest voor een klassieke buitenlamp voor aan de voordeur of dat u op zoek bent naar een volledig set klassieke buitenverlichting voor in uw tuin, u haalt hoe dan ook een stijlelement in huis dat tijdloos is.

Tijdloze klassiekers van topmerken

Bij Labor Vincit vindt u een ruime collectie aan klassieke buitenverlichting. Zo is Labor Vincit officieel partner van Roger Pradier en kunt u voor deze prachtige collectie verlichting bij ons terecht. Daarnaast bieden wij u buitenverlichting van Aldo Bernardi, een Italiaans topmerk dat bekend staat om zijn tijdloze, eenvoudige uitstraling met oog voor detail. Of wat dacht u van de klassieke lantaarns voor buiten van De Nood. Deze klassieke lampen combineren ambachtelijk werk en traditie met expertise met moderne technieken en materialen.

Klassieke buitenverlichting bij Labor Vincit

Labor Vincit begrijpt dat een lamp pas volledig tot zijn recht komt als u deze met eigen ogen ziet. Daarom beschikken wij over een showroom van 1000m2 waar u terecht kunt voor onze volledige collectie klassieke buitenverlichting. Van het prachtige Amsterdam model van De Nood tot aan de Place des Vosges van Roger Pradier, u vindt al deze klassieke buitenlampen terug in de showroom.

Wilt u graag meer weten of heeft u vragen over een model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Klassieke buitenverlichting bij Labor Vincit
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer