Zoeken
 
 
 

klassieke buitenlantaarn

U bent op zoek naar fraaie verlichting voor aan uw woning of in uw tuin? Dan vindt u ongetwijfeld wat u zoekt bij de klassieke buitenlantaarns van Labor Vincit. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan klassieke buitenlantaarns van merken zoals Roger Pradier, De Nood en Windsor. Met een klassieke buitenlantaarn van een van deze topmerken voegt u een prachtige stijlelement toe aan uw woning of in uw tuin.

Klassieke buitenlantaarns bij Labor Vincit

Labor Vincit is dé verlichtingsspecialist in regio Breda en biedt u een ruime keuze aan klassieke lantaarns voor buiten. U kunt bij ons terecht voor een showroom van 1000m2 waar u onze volledige collectie (klassieke) verlichting kunt bekijken. De lampen in onze showroom zijn van topkwaliteit en bovendien snel leverbaar. En wilt u graag advies welke klassieke buitenlantaarn het beste bij uw woning past? Dan voorzien onze verlichtingsspecialisten u graag van een gedegen advies. 

Dus kom langs in onze showroom in Breda en ga op zoek naar die ene klassieke buitenlantaarn die uw woning net dat beetje extra geeft.

Wilt u graag meer weten of heeft u vragen over een model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Klassieke buitenlantaarn
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer