Zoeken
 
 
 

Franse lantaarns

Op zoek naar verlichting die uw woning een fraaie klassieke uitstraling geven? Dan zijn de Franse lantaarns van Labor Vincit een schot in de roos. Deze lantaarns kenmerken zich door hun authentieke vormgeving en romantische uitstraling. Met een Franse lantaarn haalt u dan ook een sfeervolle lamp in huis die een prachtige toegevoegde waarde is als uw woning bijvoorbeeld een klassieke uitstraling heeft heeft.

Authentieke Franse lantaarns

Labor Vincit biedt in zijn assortiment verschillende Franse lantaarns. Deze lampen combineren een klassieke uitstraling met de hedendaagse technieken. De Franse lantaarns die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en vervaardigd uit materialen van hoogstaande kwaliteit. Wij voeren in ons assortiment dan ook enkel merken die deze kwaliteit kunnen garanderen. Zo vindt u bijvoorbeeld een ruime keuze aan Franse lantaarns van het befaamde merk Roger Pradier.

Kom langs in de showroom van verlichtingsspecialist Labor Vincit en bekijk ons volledige assortiment Franse lantaarns. Ook kunt u hier terecht als u op zoek bent naar een totaal verlichtingsplan voor uw woning. Onze verlichtingsexperts kijken graag met u mee en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor verlichting in en rondom uw woning.

Bekijk ons assortiment Franse lantaarns en neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wilt.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Franse lantaarns
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer