Zoeken
 
 
 

Disclaimer

Labor Vincit sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook die verband houdt met het gebruik van deze site van Labor Vincit of met de (tijdelijke) onmogelijkheid de Labor Vincit website te kunnen raadplegen.

Tevens is Labor Vincit nimmer aansprakelijk voor schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van Labor Vincit is verkregen.

Indien via de inhoud van andere websites naar de website van Labor Vincit wordt verwezen of indien via de website van Labor Vincit naar de inhoud van websites van derden wordt verwezen dan aanvaardt Labor Vincitvoor deze inhoud geen enkele aansprakelijkheid.

Labor Vincit behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van deze website en informatie via deze website omtrent de aangeboden produkten.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Labor Vincit is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Niets uit de tekst of foto?s in de website van Labor Vincit mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

 
LABOR VINCIT B.V.
Spinveld 22a
4815HS Breda
T. 076 - 520 4009
F. 076 - 520 8009
E. info@laborvincit.nl

HOME | Disclaimer
Contactgegevens | Sitemap | Disclaimer